web analytics

Eliade Rotariu

Eliade Rotariu, fondator și director general al companiei De KLAUSEN este un practician în adevăratul sens al cuvântului, cu un stil minimalist-realist, orientat către rezultate.

Are o experiență solidă de peste 20 ani în management și vânzări, în companii românești și în multinaționale, atât din postura de general manager, cât și din cea de trainer și consultant.

Este printre primii consultanți CMC din Transilvania (Certified Management Consultant), obținând cea mai înaltă certificare internațională pe care o poate primi un consultant în management.

De peste 15 ani susține succesul indivizilor, echipelor și organizațiilor prin activități integrate de consultanță, business training și coaching. Tratează organizațiile prin prisma asemănărilor cu organismul uman, fiind convins că reușita echipei și a organizației este suma armonizata a succeselor și împlinirilor individuale.

A lucrat cu zeci de firme, ajutându-le să se organizeze mai bine, să-și crească vânzările și să-și optimizeze resursele. A lucrat cu manageri în companii foarte mari precum Orange, EON Gaz, Beiersdorf, Coca Cola, Petrom, bănci dar și în companii antreprenoriale cu echipe restrânse.

Din toată această experiență de manager, din experiența de lucru cu zeci de companii și sute de echipe a pus cap la cap un program nou menit sa ajute managerii care vor să crească, care nu vor sa piardă timp repetând greșelile altora sau inventând instrumente care exista deja.

Start typing and press Enter to search

Eugeniu Burcas26629