web analytics

DESPRE SSE

0 ANI
DE EXISTENTA
0
MEMBRII
PESTE 0
PROIECTE DESFASURATE
PESTE 0
PARTICIPANTI LA PROIECTE

„It takes a team
to build a dream”

DESPRE SSE

Societatea Studenţilor Europenişti (SSE) este o organizaţie nonguvernamentală studenţească, apolitică, înfiinţată în anul 1995, care îşi desfăşoară activităţile sub auspiciile Facultăţii de Studii Europene (Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca), funcţionand pe bază de voluntariat. Voluntariatul reprezintă activitatea desfășurată din proprie inițiativă cu scopul de a ajuta alte persoane, fara a primi în schimbul serviciului prestat nicio recompensă financiară.

  SCOPUL ORGANIZATIEI

  Să se facă apreciată prin profesionalismul de care dă dovadă în activităţile sale. SSE este o organizaţie europenistă, care oferă servicii şi organizează proiecte care asigură informaţii pentru toti cei interesaţi de Uniunea Europeană. SSE popularizează ideea europeană în proiecte economice, culturale, umanitare, manifestări, conferinţe, reuniuni, concursuri sau publicaţii.

   REPREZENTARE NATIONALA SI INTERNATIONALA

   SSE face parte la nivel naţional, și este in același timp și membru fondator ANOSR ( Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţesti din România), iar la nivel internaţional este membră IAPSS (International Association for Political Science Students), organizație bazată pe cinci piloni: rețea, schimb intercultural, dezvoltare academică, carieră profesională și cetățenie activă. Activităţile desfăşurate în cadrul IAPSS sunt organizarea de şcoli de vară, conferinţe, seminarii, editarea revistei Politikon cu articole ale studenţilor.

    RECOMPENSE

    Pe baza activităţilor desfăşurate în cadrul IAPSS, în anul 2006 SSE a fost desemnată cea mai activă organizaţie, devansând IAPSS Roma 3, Akropolis Bern şi organizaţia din Zürich. Totodată, pe plan naţional, Societatea Studenţilor Europenişti a fost invitată la "Gala Romanian PR Awards 2006", dar şi la "Gala Societăţii civile" si “Gala Multiplicatorilor de Informație Europeană” în repetate rânduri.

     Proiecte active ale SSE-ului:

     Start typing and press Enter to search